Turn to English

Agrologica   

Rådgivning og udvikling af økologisk jordbrug!

Agrologica er et lille firma, der i kraft af den højeste ekspertise inden for feltet har fundet en niche i at rådgive og tage initiativer til udvikling af økologisk jordbrug. Agrologica har arbejdet med dette siden 1983, og bygger således på en lang erfaring og et omfattende netværk til relevante kontakter indenfor feltet.

Agrologicas hovedekspertise ligger inden for udvikling af dyrkningssystemer, frøbårne sygdomme og udsædsproduktion samt landbrugspolitik med fokus på miljøeffekter af landbrugslovgivning og -støtte. Agrologica er pt. mest involveret indenfor bevaring, udvikling og udnyttelse af plantegenetiske ressourcer. Sammen med en litteraturliste og listen over projekter giver dette et indtryk af firmaets profil.

Hovedkraften i Agrologica er ph.d. Anders Borgen, som har 25 års praktisk erfaring med økologisk landbrug, 15 års forskningserfaring i økologisk jordbrug bl.a. fra Landbohøjskolen, hvor han var ansat i 8 år. Efter et par år som konsulent i Scanagri, har han siden 2003 været tilbage på fuld tid i Agrologica.

Agrologica har et nært samarbejde med Mørdrupgård. Links til andre samarbejdspartnere kan findes på vor link side

Har du et projekt, som du gerne vil have hjælp til, så kontakt Agrologica og beskriv dit problem. Det er meget sandsynlig, at vi kan hjælpe, eller ved hvem der kan. Vi kan endvidere tilbyde at hjælpe med at skrive en ansøgning med henblik på at få offentlig eller privat projektstøtte.

E-mail til: wpe6.jpg (8499 bytes) Vi beklager, at bede om at kopiere adressen manuelt. Dette er gjort for at minimere risikoen for at automatiske søgemaskiner kopierer adressen til spam-mails.

Snail mail til:
Agrologica, Houvej 55, DK-9550 Mariager, Denmark (før 1.1.2006 var det nr. 51)
Telefon: (+45) 5581 3518

 

Vort motto er:
"Det hjælper ikke at sætte farten op, hvis du kører i den forkerte retning!"

Agrologica er medlem af bl.a.: Økologisk Landsforening, Greenpeace, Danmarks Naturfredningsforening, Organisationen for Vedvarende Energi, Frøsamlerne Praktisk Økologi